Teljes útlezárás volt érvényben

2023.03.22. 16:36

Halálos baleset történt az M43-ason, Maroslele után - Fotók a helyszínről

Baleset miatt teljes útlezárás volt érvényben az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalán, Maroslele közelében.

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

A balesetben egy teherautó és egy kamion ütközött, a jármű az oldalára fordult. A helyszínen teljes útlezárás van érvényben, ahová mentőhelikopter is érkezett. A katasztrófavédelem munkatársai a mentéshez darut is telepítenek. Aki teheti kerülje el ezt az útvonalat. 

A rendőrség hivatalos oldala azt közölte, hogy a közúti közlekedési baleset szerda délután valamivel 14 óra előtt történt az M43-as autópálya 28-as kilométerszelvényében, Maroslele közelében. Egy pályafenntartó járműnek ütközött neki egy kamion. Az ütközéstől a jármű a sztráda melletti árokba csapódott. A sofőr  a kocsi alá szorult és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. 

Teljes útlezárás volt érvényben, a forgalom mostanra félpályán megindult.

Forrás: police.hu

A rendőrök a forgalmat a maroslelei lehajtónál a 4414-es útra terelték. A forgalom a sztrádára Makónál térhetett vissza. A rendőrség kérte az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét! 

A Magyar Közút közleményében közölte makói munkatársuk elvesztését, aki szerda délután egy baleset következtében vesztette életét. A közleményt ide kattintva tekinthetik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában