Felszámolták a csempészbandát

Illegális migránsok csempészését, szállítását szervezte és irányította egy négy tagú banda Csongrád-Csanád vármegyében. A rendőrök elfogták őket.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a helyi banda 2022. nyara óta rendszeresen számos alkalommal szervezte meg és irányította illegális migránsok csempészését és tovább szállítását Csongrád-Csanád vármegyében.

A migrációs nyomozók azonosították a társaság tagjait, akiket összehangolt akció keretében, egyszerre több helyszínen, a Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együttműködve 2023. június 7-én reggel elfogtak és előállítottak a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságra.  A megtartott kutatások során a rendőrök több nagyértékű autót, készpénzt és mobiltelefonokat foglaltak le.

Ellenük bűnszövetségben elkövetett embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásuknak indítványozását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában