Kék hír

2022.06.30. 20:00

Szökött embercsempészt keres a rendőrség

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/1606/2022.bü számon Cojocaru Alexandru moldáv állampolgár ellen elfogatóparancsot bocsátott ki fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, írja a police.hu.

Az embercsempész 2022. június 30-án 15 óra 55 perckor szökött meg Székesfehérvárról, a Fejér Megyei Szent György kórházba történő szállítása során, annak területéről.

Forrás: police.hu

A 20 éves moldáv férfi 175 cm magas, vékony sportos testalkatú. Barna rövid haja és barna szeme van. Szökésekor fekete rövid ujjú pólót-mely a jobb vállán elszakadt- fekete hosszú nadrágot, fehér sportcipőt viselt. A fiatal orra törött, melyen vágott külsérelmi nyom található, jobb szemén bevérzés látható.

Felhívjuk az állompolgárok figyelmét, hogy ne próbálják meg elfogni!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Cojocaru Alexandrut felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában