Fontos tudnivalók

2022.07.01. 11:00

A Vasmű út elfeledett arca, Sugárúti Fesztivál

duol.hu

Július első hétvégéjén lesz a Sugárúti Fesztivál, amely megeleveníti Dunaújváros és a Vasmű út elfeledett arcát: minden érdeklődőt különböző kulturális programok, előadások, vetítések, gyerekjátékok, kiállítások, koncertek és izgalmas események várnak július 2-án, szombaton, 10 órától. A Sugárúti Fesztivált a dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézet, a József Attila Könyvtár, az Intercisa Múzeum és a Dunaújváros Mesél blog, valamint a budapesti Kortárs Építészeti Központ és a Valyo – Város és Folyó Egyesület közösen szervezi. 

A Vasmű út madártávlatból. Egész napos program házigazdája lesz szombaton Fotó: HT

Fontos! A fesztivál idejére, reggel nyolctól éjfélig lezárják a Vasmű útnak a Kohász utca–Kossuth Lajos utca közötti szakaszát. 
A Május 1. utcát, a Babits Mihály utcát, a József Attila utcát és az Ady Endre utcát a Bartók Béla utca felől lehet majd elérni. A Béke étterem körüli egyirányúsítás irányát megcserélik. 
A Babits Mihály utcát gépkocsival a Bartók Béla utca–Május 1. utca–József Attila utca–Rakodó út–Babits Mihály utca útvonalon lehet majd elérni. A József Attila utcát a Rakodó út–Ady Endre utca–Május 1. utca útvonalon lehet majd elhagyni. 
A rendezvény teljes ideje alatt a Vasmű út lezárt részén parkolási tilalom lesz. Kérik az autósokat, hogy gépjárműveiket már a lezárás kezdetére vigyék el a területről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában