Divat

2022.08.07. 07:00

Fürdőruha főszerepben

MR

Ahogy telnek az évek, úgy a fürdőruhák divatja is egészen elképesztő átalakuláson megy keresztül. Annak idején a női felmenőinknek nem volt sok választási lehetőségük, sokáig csak a klasszikus egyrészes ruhák közül válogathattak, ma pedig már a szebbnél szebb bikinik és praktikus úszódresszek között is megtalálhatja mindenki az egyéni igényeinek, ízlésének és komfortzónájának megfelelőt. 
Minden alkatot ki lehet emelni előnyösen, akkor is, ha még nincs meg a vágyott bikinialak a nyárra. 

Csak ismerni kell a saját adottságainkat. Ebben pedig akkoriban a hölgyek az élen jártak. Olyasfajta magabiztossággal és önbizalommal vonultak a strandokon, hogy teljesen mindegy volt, épp milyen szettet húztak fel aznap, nem volt olyan férfi, aki ne figyelt volna fel rájuk.

Hosszú lábak, arányos idomok és sugárzó szépség. A séma maradt, de még mennyire. Azok az örök darabok és ismétlődő motívumok is visszatértek, amelyek évtizedekkel ezelőtt elsöprő diadalt arattak. Hiába a legújabb pánt nélküli, félvállas, vagy épp magas derekú bikinisortok, a többség a hagyományos fürdőruhákban bízik. Ez is jól mutatja, hogy a bevált módszeren nem feltétlenül érdemes változtatni, hiszen a legtöbb esetben másban rejlik a siker titka. Sokkal fontosabb, hogy komfortosan, jól érezzük magunkat a kiválasztott ruhában. A férfiak zöme is dobta a fecskenadrágot, és hosszabb fazonra váltott. De ki tudja? Könnyen lehet, hogy évek múlva ismét nyarat csinálnak a fecskék. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában