Baracs

2022.08.11. 11:00

Már holnap elkezdődnek a falunapi programok

Horváth László

Reméljük, olyan jó hangulat lesz idén is, mint tavaly volt

Fotó: Horváth László

Ismét falunapi vigasságokra hív minden érdeklődőt Baracs önkormányzata. Augusztus 12-én, pénteken 18 órától a Vezérparkban műsort ad a Baracsi Vadalmafa Dalkör, majd Baracs vezér szobrának megkoszorúzása teszi ünnepélyessé a péntek esti programot. 20 órától a méltán népszerű Bikini együttes koncertjén csápolhatunk egészen a retró diszkó kezdetéig, amelyben DJ Ámokfutó keveri majd a zenét. 

Családi és gyerekprogramok Fotó: Horváth László 

Augusztus 13-án, szombaton 14.30-tól a BÖTE jóvoltából és a gyerekek nagy örömére habpartival folytatódik a baracsi falunap. 15.30-tól a BumBum Együttes élőzenés gyerekkoncertje szórakoztat. 16.30-tól sokak kedvence, Feke Pál áll színpadra. 17 órakor komolyabbra fordul a program, mert az ünnepi műsor veszi kezdetét. Fellépnek a Baracsi Vadalmafa Dalkör énekesei, a Kiscsipás és a Kiscsapás Néptáncegyüttes táncosai, valamint a Széchenyi Zsigmond Általános Iskola AMI tornászai. A helyi fellépőkből álló műsorblokk után Várai Róbert, Baracs polgármestere mond köszöntőt, majd díjak, kitüntetések átadása következik. 


A hivatalos, ünnepélyes mozzanatok után beindul a „bulihenger” a parkban. Este nyolc órától Böhm-Korcsmáros Szép nyári nap – a Magyarock Dalszínház produkciója hangol az éjszakára. 22 órakor tűzijáték szórakoztatja a közönséget. Végül a programok befejezéseként retró diszkó DJ Ámokfutóval zárja a baracsiak falunapi rendezvényét. 
A helyszínen a színpadi műsorok mellett egész nap kirakodóvásár, vendéglátó egységek, ugrálóvár, kosaras körhinta és más alkalmatosságok várják a közönséget. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában