A szépségverseny sem a hölgyeknek szólt

2022.08.16. 15:00

Parádés Bimmer-buli

Körmendi Erzsébet

Fotó: LI

A Bimmer szerelmesei adtak egymásnak randevút a dunaújvárosi BMW Partyzans csapata szervezésében az elmúlt hétvégén. 
A főszervezővel, Kulcsár Milánnal beszélgetve kiderült egyebek mellett az is, honnan ered az ő márka iránti elkötelezettsége: – Nekem ez az egész onnan jött, hogy 2002-ben, tizenkilenc évesen lett meg az első BMW-m, aztán 2005-ben a második, ami azóta is megvan. Mellé vettünk az asszonykámnak is – mutatott a tőlünk nem messze parkoló, szépen karbantartott járműre –, aztán két éve vásároltunk egy kabriót. A két első nyilván már korosabb jármű, nem is a kényelemről szól a tartása elsősorban, hanem inkább arról, hogy próbáljuk ezeket megmenteni. 

A találkozó programja egyedi volt: szombaton 10 órakor tervezték az ébresztőt a kempingben és két kilométeres körzetében: kipufogóhangnyomás-versenyt rendeztek, hadd szóljon a hatlövetű, mottóval. Utána limbóban, sörivásban mérhették össze erejüket. 19 órakor volt a szépségverseny (persze nem hölgyeké, hanem járműveké) eredményhirdetése, utána pedig a japán temetés: az a csapat, amelyik a vetélkedőkön a legjobban szerepelt, megkapta a tízkilós nagykalapácsot a szervezőktől, és megsemmisíthette vele a kempingbe erre a célra odaszállított japán kisautót. Utána indult a buli DJ Tomex-szel és Milani Deeperrel. Gyereksarok és a Boksz Ring várta a résztvevőket egész nap. Vasárnap dél­előtt 11-kor indult útjára a felvonulás Dunaújváros főbb utcáin, és ezzel ért véget a Bimmer Parádé. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában