Támogatás

2022.08.21. 09:00

Ösztöndíjpályázat Dunaföldváron

Horváth Zsolt, Dunaföldvár polgármestere a település honlapján ír a részletekről:

duol.hu

Fotó: Shutterstock

Dunaföldvár Város Önkormányzata pályázatot hirdet a „Dunaföldvár Város Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat” elnyerésére,melyre várják azon hallgatók, akik Dunaföldváron legalább 5 éve bejelentett lakóhellyel rendelkeznek és a felsőfokú tanulmányokat nappali tagozaton folytatják, 25 év alattiak,
nehéz szociális körülmények között élnek és legalább 3,51-es „halmozott súlyozott tanulmányi átlaggal” rendelkeznek.

Az ösztöndíjra pályázatot nyújthat be az a nehéz szociális körülmények között élő hallgató, akinek családjában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a mindenkori  öregségi nyugdíjminimum 280%-át, egyedül élő esetén annak 360%-át, akinek a vagyona mértéke a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvényben meghatározott mértéket és akinek családja tulajdonában legfeljebb kettő gépjármű van.

Az ösztöndíjra legkorábban a sikeresen lezárt I. tanulmányi félévet követően lehet jelentkezni. 

A kitöltött pályázati adatlaphoz (1. sz. melléklet) mellékelni kell a hallgatói jogviszony fennállásáról szóló igazolást, (elektronikus formában is csatolható)
a tanulmányi átlagról szóló igazolást, (neptun rendszerből), a jövedelmi és vagyonnyilatkozatot, illetve az abban foglaltakat igazoló dokumentumokat, valamint (2. sz. melléklet szerinti nyilatkozatot kell kitölteni), a lakcímkártya, a TAJ kártya és a személyazonosító igazolvány másolatát.

Hiánypótlásra 15 napos határidővel egy alkalommal van lehetőség.

A pályázati adatlap és a vagyonnyilatkozat nyomtatványok a www.dunafoldvar.hu internetes oldalról letölthetőek, illetve e-mailban is igényelhető a [email protected] címen.

A pályázat benyújtásának módja és határideje a pályázatot papíralapon személyesen vagy postára adva a Dunaföldvári Polgármesteri Hivatalnak (7020 Dunaföldvár, Kossuth L. u. 2.) címezve kell benyújtani 2022. augusztus 31-ig, szerdáig. A határidő jogvesztő!

A pályázat elbírálása során az ösztöndíj odaítéléséről átruházott hatáskörben a polgármester dönt. A döntés ellen fellebbezés benyújtható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában