Krimi

2022.09.25. 06:15

Szívszorító: elvetélt egy 31 éves kismama az M3-as autópályán

Az M3 autópálya melletti benzinkútnál egy éppen intézkedő motoros rendőrtől kért segítséget egy 33 éves férfi, akinek feleségéből ömlött a vér.

Fotó: Facebook

Egerből érkező, egyre jobban vérző feleségét várta egy férfi az M3 melletti benzinkútnál, várandós párja elvetélt. Mikor a nő elindult a fővárosba autójával, még nem érezte magát annyira rosszul, hogy ne vezessen. De útközben egyre jobban vérezni kezdett, ezért férjét riasztotta. A pánikba esett 33 éves férfi amikor meglátta az éppen intézkedő motoros férfit, rögtön megszólította és segítséget kért. Akkor már nem volt idő mentőt megvárni, s mivel hatalmas volt a forgalom az autópályán, csak a rendőri felvezetés volt a járható út - írta a police.hu alapján a Bors.

A főtörzsőrmester szirénázva nyitotta az utat a férj által vezetett autónak, a feltorlódott forgalomban veszteglő járművek lehúzódva biztosítottak elsőbbséget számukra. A benzinkút parkolója és a Budapest VIII., Üllői úti klinika közötti 15,7 km távolságot a délutáni csúcsban 13 perc alatt legyűrték. Mire a bejárathoz értek, már orvos és nővérek vártak rájuk, az asszony ellátását azonnal megkezdték. 

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!