Dunaföldvár

2022.09.25. 12:00

Népszámlálás lesz - online is kitölthető - nyereménnyel

A Dunaföldvári Polgármesteri Hivatal a közösségi oldalán tájékoztat a részletekről:

duol.hu

Fotó: Shutterstock

Október 1. és 16. között önállóan online lehet kitölteni a kérdőíveket. (Mindazok, akik online kitöltik a népszámlálási kérdőívet, nyereményjátékban vehetnek részt, amelynek keretében az online kitöltési időszak alatt naponta 5 db 100 000 forint értékű ajándékutalványt sorsolnak ki a kitöltők között: https://nepszamlalas2022.hu/nyeremenyjatek)

Október 17. és november 20. között számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, amelyek október 16-ig nem töltötték ki online a kérdőívet.

November 21. és 28. között a település jegyzőjénél tehetnek ennek eleget adatszolgáltatási kötelezettségüknek azok, akik november 20-ig ezt nem tették meg.

Postai felkérő levél: A felkérő levélben a népszámlálásról szóló hasznos információk mellett egy 12 jegyű belépési kód is található, ennek segítségével tudja minden háztartás önállóan, interneten kitölteni a kérdőívet.

Továbbá a Dunaföldvári Polgármesteri Hivatal továbbra is várja számlálóbiztosok jelentkezését a 2022. október-november hónapokban bonyolítandó országos népszámláláshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában