Iskolakezdési támogatás

2022.09.25. 15:00

Még pár napig igényelhető - ne maradjon le róla!

duol.hu

Fotó: Shutterstock

Bár a tanítás már elkezdődött és a legtöbb szülő megvette már a iskolakezdéshez szükséges eszközöket, bizonyára vannak még olyan családok, akiknél nehézséget jelent ezek beszerzése. 
Szeptember 30-ig még lehetőséget ad az önkormányzat a kérelmek benyújtására. A támogatárs azonban nem mindenki jogosult. Dunaújvárosi lakhellyel(vagy tartózkodási hellyel) rendelkező családok járhatnak sikerrel, melyeknél az egy főre jutó jövedelem összege nem haladja meg a 85.500 forintot, gyermekét egyedül nevelő személy esetében pedig a 99.750 forintot. A jogosultak vagy 6, vagy 15 ezer forinttal mérsékelhetik az iskolakezdés terheit.
A kérelmet a Polgármesteri Hivatal Szociális Osztályán lehet leadni az iskolalátogatási igazolással együtt, amely hétfőn 8-tól délig, majd 13-tól 16-óráig tart nyitva. Szerdán 8-tól délig, majd 13-tól 18 óráig fogadja a lakosokat. Pénteken kizárólag délelőtt 8-tól délig várják az ügyfeleket.

Kérelem iskolakezdési támogatásra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában