Egy embert a tűzoltók szabadítanak ki az egyik járműből - frissítve

2022.09.27. 09:05

Több jármű, köztük egy autóbusz ütközött a 62-es úron

Székesfehérvár-Börgönd közelében teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.

police.hu/katasztrófavédelem

Fotó: police.hu

Frissítés (09:05) - Székesfehérvár térségében rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban, félpályán halad a forgalom.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is folyamatban van, a főút forgalma rendőri irányítás mellett, félpályán halad. Kérik, hogy az érintett útszakaszon az időjárási-és látási viszonyoknak megfelelően, a megfelelő követési távolság megválasztásával közlekedjenek!

Frissítés (8:10) - Egy embert a tűzoltók szabadítanak ki az egyik járműből.

Több gépjármű, többek között egy autóbusz is érintett abban a balesetben, amely a 62-es főút 38-as és 39-es kilométerszelvénye között történt, Székesfehérvár térségében. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett feszítővágóval szabadítanak ki egy embert az egyik kocsiból. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták. A busz mintegy húsz utasáért mentesítő járat érkezik. (katasztrófavédelem)

A jelenlegi adatok szerint 2022. szeptember 27-én 7 óra körül a 62-es számú főút 39-es kilométerszelvényében több gépjármű eddig ismeretlen okból összeütközött. A helyszínelés miatt az érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták. A balesetet a 7-es számú főút érintésével, Dinnyésen keresztül kerülhetik el a járművezetők. 

Kérjük, hogy óvatosan közlekedjenek! Legyenek figyelemmel a megváltozott időjárási körülményekre is, a sűrű ködben tartsanak nagyobb követési távolságot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában