Fordulópontot jelenthet

2022.12.05. 08:30

Rácalmáson fogadja ellenfelét a futsalcsapat

A Dunaújváros Futsal csapat számára hétfőn este új helyszínen, a rácalmási sportcsarnokban következik a Tolna-Mözs elleni mérkőzés az NB II. nyugati csoport 13. fordulójában. Az összecsapás este nyolckor kezdődik.

Balogh Tamás

Godslove és a társak jó eséllyel várhatják a meccset Fotó: Ihász M.

Fotó: Ihasz Martin

A mérkőzés lehetőség lesz a mentális megerősödésre. Még akkor is, ha az ellenfél sze­ré­nyen teljesített a bajnoki sorozatban. Tizenkét meccséből egyet sikerült megnyernie, a többi alkalommal az ellenfelek vitték el a pontokat. A gólkülönbsége sajnálatosan ennek megfelelő: a harmincnégy találatukra száznyolcat zúdítottak a velük szembenállók. 

Nos, a sereghajtót illik legyőzni a jó játékerőkkel felsorakozó dunaújvárosi fiúknak, és a szurkolóik nyilván abban reménykednek, a győzelem íze hozzásegíti őket egy radikális fordulathoz, a saját küzdelmeik közben. Itt az ideje a DF csapatának visszatérni a helyes útra. Valószínűleg a játékosok is döbbent csalódással látják, hogy az utóbbi időben milyen eredményekkel lepték meg a klub vezetését és a még mindig létező, sok vihart megélt szurkolókat. Nyilván ők is belátják, nem Tóth Árpádnak, az edzőnek kellett volna a becsületgólt rúgnia egy kiadós vereség záró percében. 
Az kizárt, hogy a mindig tűzben égő Cseresnyés és Csányi, az ezer trükkre képes Ivacs és Godslove, az ifjabb generációból a jó néhány parádés teljesítményt fölvillantó Perjési, és a szinte észrevétlenül teljesítő, de a mérkőzés utolsó pillanatáig gólveszélyes Kovács végre a közös szekeret együtt tolva, ne lenne képes egy klasszissal jobb teljesítménnyel előállni, mint amit néhány év után szívesen kitörölnének az emlékeik közül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában