Dunaújváros

2023.02.02. 18:00

Pályaorientációs napot tartottak - középpontban a rendőri hivatás

Diákoknak népszerűsítették a rendőri pályát és a határvadász hivatást a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság toborzói a Dunaújvárosi SZC Dunaferr Technikum és Szakképző Iskolában.

police.hu

Forrás: police.hu

Kőhalmi Ildikó rendőr főtörzsőrmester, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársa 2023. február 2-án pályaorientációs nap keretein belül tartott előadást a nevelési-oktatási intézmény diákjainak. A tájékoztatónak köszönhetően a fiataloknak lehetősége nyílt közelebbről megismerkedni a rendőri hivatással, valamint a szerződéses határvadász szolgálattal. A nap folyamán szó esett a felvételi követelményekről, az alkalmassági vizsgálatokról, később pedig a főtörzsőrmester készségesen válaszolt a tanulók témával kapcsolatban felmerült kérdéseire is, olvasható a police.hu-n.

A képzéssel kapcsolatban online formában az alábbi linken informálódhatnak:

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/hatarvadasz-hirek/legyel-te-is-szerzodeses-hatarvadasz

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden lényeges információt a jelentkezéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában