Tömegközlekedéssel Parázs-Varázsra

2023.06.03. 08:00

Beizzították a 24-es autóbuszok motorjait Dunaújvárosban!

duol.hu

Fotó: MW

Június 3-án, szombaton körjáratot indít a Volánbusz Dunaújvárosban: a 24-es buszok 13 órától 23 óráig közlekednek a Halászcsárda és belváros között, hogy ezzel is megkönnyítsék a rendezvényre érkezők eljutását a Parázs Varázs Fesztiválra. Dunaújváros önkormányzatának kérése alapján 2023. június 3-án a Volánbusz külön menetrend alapján közlekedteti a 24-es autóbuszokat. 

Délután 13 és este 19 óra között 30 percenként indulnak járművek a Szalki-szigetről, hogy megkönnyítsék a fesztiválozók közlekedését. Este 20 és éjjel 23 óra között három autóbusz folyamatosan szállítja majd az utasokat a koncertek végéhez igazodva a sziget és a dunaújvárosi Béke tér között. Az utolsó autóbusz éjjel 23 órakor indul a belvárosba a rendezvény színhelyéről, a Szalki-szigetről. 

További információk a Volánbusz honlapján: https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/40839,  valamint a rendezvény hivatalos oldalán, https://parazsvarazs.com/kozlekedes/  találhatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában