Ki ne szeretné szexisnek érezni magát? Legalább néha... csak úgy, csak a jókedv miatt, függetlenül attól, hogy párkapcsolatban él vagy sem. A kényelmes és szexi érzés magabiztosságot jelent, és az egészséges önbizalom rendkívül fontos a személyes fejlődésünk szempontjából. Az ősz beköszöntével eljön az idő, hogy félretegyük a nyári ruhákat, és ruhatárunk melegebb részére koncentráljunk. Hogyan őrizzük meg azonban a szexepilt és a vonzerőt a hidegebb hónapokban is, amikor rétegesen kell felöltöznünk? Íme a legújabb trendek és a hozzátartozó tippek.

Kényelem és csábítás, avagy az őszi-téli fehérnemű trendekről

A fűzők és bralettek akár télen is az outfited része maradhat

Ahogy a meleg hónapokban, úgy ősszel is viselhetünk fűzőt és bralette melltartót az öltözékünk részeként. Egy elegáns, merevítő nélküli, formális zakó alatt viselt, stílusos bralette melltartó egyszerre lehet kényelmes és csábító. A könnyű csipkével díszített szatén modellek is rendkívül divatosak. A piacon olyan melltartókat is találsz, amelyek egy top hatását keltik – az úgynevezett bralette topok. Egy rövid, könnyed ujjú crop top és egy csipkés, párnázott kosárkákkal ellátott bralette megjelenését ötvözik. Ha viszont megjelenéseddel a hangulatot még tovább fűtenéd, akkor válassz egy szexi fűzőt, amely a hasat és a csípőt is formálja, egyenesen istennőnek fogod érezni magad. Sőt, a klasszikus téli ruhák alatt viselt fűző, harisnyakötő és harisnya kombinícióval kedvesed is meglepheted.

fehérnemű

Képek forrása: astratex.hu

A pasztell árnyalatok kényelmet és jó hangulatot teremtenek

Idén ősszel hódítanak a színek pasztell árnyalatai. Nemcsak a hagyományos piros és fekete színben találsz csábító fehérneműt, hanem olyan színekben is, mint a lila, a rózsaszín, a menta, valamint az olajzöld árnyalatai. Egy divatos, olíva vagy halvány korall színű melltartó és brazil bugyi szettben kifejezetten vonzónak érzed magad, ami egyben önbizalmat és pozitív kisugárzást is ad. A menta világos árnyalata a nyári koktélok zamatát juttatja eszünkbe, a halványlila pedig felhőtlen és romantikus hangulatot kölcsönöz.

fehérnemű

Képek forrása: astratex.hu

Természetesen a bézs és a barna árnyalatai ősszel még mindig kéz a kézben járnak. Egy érzéki hímzéssel és tüll részletekkel díszített, csipkés body extra meleget, valamint a könnyedség és az elegancia érzését biztosítja. Ráadásul a bézs színű fehérnemű valamennyi ruha alá illik, mivel egybeolvad a bőrünk árnyalatával.

A fekete harisnya mindig szexi

Nézzünk szembe a tényekkel! Mindannyian szeretjük a fekete harisnyanadrágok által keltett szexis érzést. Akár egy rövid ruhával, egy kötött téli tunikával vagy egy ceruzaszoknyával párosítva – egyszerűen szexi! Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy vonzónak érezd magad, ha egyszerűen egy sima vagy alakformáló fekete harisnyanadrágot választasz. Gyönyörűen formálja és kiemeli a női lábakat, miközben melegen tartja őket.

fehérnemű

Képek forrása: astratex.hu

Fontos, hogy szépnek és szexinek érezzük magunkat, különösen amíg ez a kényelemmel is párosul. Az Astratex weboldalán olyan női fehérnemű modelleket találsz, amelyek ötvözik a kiváló megjelenést és a kompromisszumok nélküli kényelmet.

Ezek is érdekelhetnek:

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink