Kevesen vannak tisztában azzal, hogy problémáink nagy része az emésztőrendszerben kezdődik.

Hogyan állhat vissza az emésztőrendszer egyensúlya?

Rohanó világunkban civilizációs hiánybetegséggé vált a bélflóra elszegényedése. Ez éppen annyira köszönhető a helytelen táplálkozásnak és az elfogyasztott táplálék minőségének, mint az emésztésről alkotott képünknek. A legtöbben nem ismerik az emésztés működését és jelentőségét is jócskán alulértékelik.

A könnyebb mindennapok titka a könnyű emésztés

Az ipari élelmiszer- és vízkezelés megjelenése előtt a bevitt tápanyagok összetettebbek voltak, tartalmazták azokat az anyagokat, amelyek az emésztőrendszer harmonikus működéséért feleltek. Ma azonban az élelmiszerekben jelen vannak a bélflórát károsító szerek maradványai, viszont hiányoznak belőlük az emésztést segítő anyagok, az ivóvíz pedig „túl” tiszta, vagyis csírátlan. A Herbaferm cseppekben lévő, fermentációval előállított gyógynövény hatóanyagok és a fermentációt végző mikroorganizmusok ezeket pótolják.

Az étrend-kiegészítők között leginkább a szintetikus vitaminok és koncentrátumok terjedtek el. Az összetételét és előállítását tekintve teljesen egyedi Herbaferm természetes, komplex választ ad azokra az emésztőrendszeri kihívásokra, amelyeket a rohanó világunk teremt. A Herbafermben természetes életközösségekből származó hazai fajták gondosan válogatott, kíméletesen feldolgozott keveréke található. Ezeket a gyógynövényeket már a népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták, a Herbaferm cseppekbe azonban természetes fermentációval előkészítve kerülnek, ezzel hatásuk megsokszorozódik. A kamilla és a cickafark gyulladáscsökkentő, a tölgykéreg összehúzó hatású, a fehér üröm serkenti az emésztőnedvek termelését. A bodzavirág nyugtató, étvágyszabályozó, a csipkebogyó magas vitamintartalma, természetes savai révén segít az emésztés egyensúlyának helyreállításában. A propolisz a komplex balzsam- és viasztartalmával fokozza a gyógynövények hatását, enzimjei pedig hozzájárulnak az emésztéshez.

A Herbaferm csepp hatása azért egyedülálló, mert megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával beindítja a regenerációs folyamatokat. Nem a szervezet helyett, hanem a szervezetért dolgozik. Mindezt teljesen természetes úton éri el, olyan összetevők segítségével, amelyek alapvetően jelen vannak étrendünkben, azonban ma már csak alacsony mennyiségben találhatóak meg benne.

A fermentáció során felszaporított mikroszervezetek segítik az emésztőrendszer természetes egyensúlyának helyreállítását. A nagy fajgazdagságú természetes mikroorganizmusok közül az éppen aktuálisan elfogyasztott, tápláléknak megfelelő fajok tudnak besegíteni emésztésünkbe, tehát a Herbaferm cseppek támogatásával a bélflóra folyamatosan alkalmazkodik az ételeinkhez, diétánkhoz. Amint az emésztési folyamat rendeződik, a szervezetben is helyreáll az egészséges egyensúly, néhány hónap elteltével már a teljesítőképesség növekedése is megfigyelhető.

A kiegyensúlyozott emésztés kedvező környezetet biztosít az egészséges, sokszínű bélflóra kialakulásához, amely újjáépítheti az immunrendszert, enyhítheti az allergiák, érzékenységek tüneteit. Ezzel egyidőben csökkenhet a levertség és fáradtságérzet, növekedhet viszont az energiaszint, a koncentrációkészség, a munkabírás, és szervezet stressztűrő képessége is. Az egészségesen működő, kiegyensúlyozott emésztésnek köszönhetően pedig kialakulhat az ideális testsúly.

A Herbaferm cseppet legalább naponta kétszer, hosszabb távon érdemes fogyasztani addig, amíg a vízből, táplálékból hiányzik a természetes, sokszínű élet. Reggel éhgyomorra és este étkezés után ajánlott bevinni 2-3 dl vízbe csepegtetve, testsúlyhoz és az egyéni ízléshez igazodva. Gyermekeknél 5-10 csepp, az aktív korosztálynál 12-15 csepp, míg idősebbeknél 8-15 csepp az ajánlott dózis. A személyes adag beállítását mindenkinek a saját ízléséhez érdemes igazítania. A vízbe cseppentett Herbaferm kivonat akkor éri el a legjobb hatást, ha már ízlelhetően azonosítani tudjuk gyógynövényes karakterét. Ez azért is fontos, mert az íz azonosítása során felkészítjük szervezetünket a bevitt gyógynövény-hatóanyagok befogadására.

A Herbaferm csepp alkohol- és cukormentes, tartósítószert nem tartalmaz, nincsen hőkezelve sem.

Mivel a Herbaferm csepp élő anyag, fogyasztás előtt alaposan fel kell rázni. Felbontás után érdemes hűtőszekrényben tárolni. Szavatossága három hónap. Az üvegcsében a mikroszervezetek életfolyamatai miatt előfordulhat üledék, opálosság, és felúszó agglomerátumok – az élet jellegzetes megnyilvánulásai. A Herbaferm csepp étrendkiegészítő, nem helyettesíti a tudatos táplálkozást, egészséges életmódot és a modern orvoslást.

Amennyiben szeretné, ezen a linken megrendelheti!

Vitaminokat és egyéb étrend-kiegészítő termékeket az alábbi linkről rendelhet >>

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.

Ajánlataink