Csillogás és hátsó büfé

2022.05.23. 08:52

Manézs és csirkeszárny – A Fővárosi Nagycirkuszban látogattuk meg Fejér megye döntős Tündérszépét (videó)

Munkahelyén, a Fővárosi Nagycirkuszban kerestem meg Sebesi Daniellát, aki Fejér megyében első helyen végzett az idei Tündérszép versenyen, így a pákozdi táncos lány képviseli megyénket az országos döntőben. Bátran mondhatom, van miért izgulnunk Danielláért.

Nagy Zoltán Péter

Bátran állíthatjuk, hogy Daniella akár a győzelemre is esélyes lehet!

Forrás: Nagy Zoltán Péter / Fejér Megyei Hírlap

Cirkusz. Fejér megye idén megválasztott legszebb hölgye, Daniella itt dolgozik. Mielőtt az öltözőjébe mentem, megálltam a fellépők büféjénél egy kávéra. Fiatal dalia tornyosult a pultnál, és tette fel megalázottan kérdését: – Rozika! Van még hitelem nálad? A válasz amolyan rozikás volt: – Tudod, hogy már sokkal tartozol. Mi kellene megint? A kisminkelt, csillogó ruhás dalia ennyit mondott: – Csak egy kis csirkeszárny. Ekkor elszorult a torkom. 21. század, színpompa a manézsban, csirkeszárny a büfében. Daniellához már így léptem be. Vajon tényleg ilyen kemény munka a cirkusz? Daniella úgy válaszolt, hogy szeretik, ezért jól érzik magukat itt. Ő leginkább a gyerekek előtt szeret fellépni, mert ők még rajonganak és hálásak. De Daniellát érdemes a videóban meghallgatni. 

A videó portálunk hivatalos Youtube csatornáján is elérhető!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában