Ingatlanbazár

2022.06.26. 11:30

A történelmi belvárosban lakni semmivel nem összehasonlítható életérzés

Avagy jöjjön a hét megyei ingatlanhirdetése! És egy igazán különleges, impozáns nagypolgári otthon Székesfehérvár történelmi belvárosában!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“A nemzeti emlékhely, romkert szomszédságában eladó a képeken látható 96 négyzetméter alapterületű lakótérrel, belső udvarral és 24 négyzetméteres terasszal rendelkező nagypolgári lakás. Az ingatlan csendes lakókörnyezetben található, viszont az épület kapuján kilépve pár lépésnyire elérhetők a belvárosi életérzést meghatározó történelmi nevezetességek, kávézók, éttermek, kulturális intézmények. 

Forrás: Ingatlanbazár

A lakás tágas belső terekkel rendelkezik. A belvárosi otthonokra jellemző hatalmas nyílászárók és a tekintélyes belmagasság pedig tovább növeli a térérzetet, amely kényelmes életteret biztosít és számtalan lehetőséget kínál belsőépítészetileg és lakberendezés szempontjából is a terek kialakítására. A családi élet központi helyszíneként szolgálhat a 32 négyzetméter alapterülettel rendelkező nappali és a szintén tágas konyha-étkező. A két ellenkező irányban elhelyezett, külön nyíló hálószobák által viszont lehetővé válik az elkülönült élettér is egyben. Az előszobában kialakított beépített gardrób szekrény rendszerezhető és átlátható tárolást tesz lehetővé. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!