Frissen Fejérből

2022.06.30. 09:16

Hosszú sorok állnak a műszakiztató állomások bejáratánál

Van, aki már nemcsak útnak indult hajnalban, de célba is ért, hogy autóját minél előbb vizsgára küldje.

Szanyi-Nagy Judit

Forrás: Szanyi-Nagy Judit / FMH

Székesfehérváron, Cecén, Sárbogárdon és Dégen is hosszú sorok állnak a műszakiztató állomások bejáratánál, akad, ahol már nem tudnak több személygépjárművet fogadni, és van olyan hely is, ahol egy idő után kénytelenek becsukni a kaput és kiakasztani a “Megtelt!” táblát. Akár már délelőtt, hogy biztosan minden helyben lévővel foglalkozni tudjanak. Ez a helyzet Dégen már lassan 3 hete fennáll, de természetesen az elmúlt napokban eszkalálódott.

- Még Érden is telt ház van - tudtuk meg a helyszínen egy úriembertől, kikacsintva a megyén túlra. A déli községbe ugyanis még Budapestről és annak környékéről is szívesen járnak ide autóikkal a gépjárműtulajdonosok.

A nagy forgalom alapja természetesen a “moratórium”: az, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban lejárt okmányokkal, dokumentumokkal június 30-ig, azaz a mai napig lehet utoljára ügyet intézni, közlekedni.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában