Frissen Fejérből

2022.08.11. 09:38

Droggal teli táskával menekült a rendőrök elől egy férfi Móron

Kábítószer birtoklása miatt folytatott büntetőeljárást a Móri Rendőrkapitányság egy 39 éves komáromi férfival szemben. A nyomozók a napokban befejezték az ügy vizsgálatát.

police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök Móron, az Akai úton található áruház parkolójában ellenőriztek 2022. február 24-én délután egy férfit, majd át akarták vizsgálni a járművét is, ezért megkérték, hogy nyissa ki az autót. Ezt a férfi meg is tette, ám a következő pillanatban a jobb hátsó ülés felé nyúlt, ahonnan magához vette hátitáskáját, majd futásnak eredt, és többszöri rendőri felszólításra sem volt hajlandó megállni.

A járőrök, mikor utolérték az ellenállást tanúsító menekülőt, megbilincselték, és átvizsgálták a hátitáskát, melynek során két lefóliázott csomagban összesen több mint 300 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak. A férfit előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A lefoglalt anyagok igazságügyi vegyészszakértői vizsgálata a mintákban kábítószernek minősülő vegyületeket mutatott ki.

A móri rendőrök a kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás vizsgálatát a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek megküldték - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!