Bilincsben

2022.08.19. 10:30

Ereszcsatornát próbáltak lopni Fehérváron, de ráfáztak

A székesfehérvári rendőrök befejezték az eljárást annak a két férfinak az ügyében, akik Székesfehérvár belvárosában próbáltak ereszcsatornát lopni, de cselekményük során tetten érték és elfogták őket az egyenruhások.

police.hu

Forrás: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 57 éves székesfehérvári, valamint egy 31 éves zámolyi férfival szemben - írja a police.hu.

A nyomozás adatai alapján a páros tagjai 2022. március 9-én a késő éjszakai órákban Székesfehérváron, egy Arany János utcai társasház ereszcsatornájának több elemét is eltávolították, majd azokat hátrahagyták és távoztak a helyszínről. Röviddel a bűncselekményt követően a két tolvaj visszatért a tett színhelyére, hogy elszállítsák a lopás közben megrongálódott ereszcsatorna darabokat, azonban ezt a műveletet már nem sikerült végrehajtaniuk, mivel a rendőrök cselekményük közben tetten érték és elfogták őket.

Forrás: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!