Frissen Fejérből

2023.04.01. 14:48

Motoroshoz hívtak mentőt Sárbogárdon (frissítve)

Április 1-jén, szombaton délidőben baleset történt a Dél-Fejér vármegyei városban.

Szanyi-Nagy Judit

Fényképünk csak illusztráció!

Fotó: Tóth Imre / Hajdú-Bihari Napló

A közösségi média egyik csoportjában közzétett információk alapján Sárbogárdon, a "zártkerti" részen egy motoroshoz érkeztek ki a mentők.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai lapunknak megerősítették a hírt, hozzátéve: a helyszínről a bajtársak egy középkorú férfit szállítottak könnyebb sérülésekkel a területileg illetékes kórházba.

Az esettel kapcsolatban – mit lehet tudni a körülményekről, és pontosan hol történt a baleset – a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is megkerestük. Válaszukkal frissítjük cikkünket.

Frissítés (április 2., 14.00):

A rendőrség tájékoztatása szerint "április 1-jén 12 óra 30 perc körül a 63-as számú főúton egy motorkerékpáros közlekedett Sárbogárd irányából Sárszentágota irányába. A 46 éves férfi – eddig tisztázatlan körülmények között – az 59-es kilométerszelvényhez érve a vele azonos irányba közlekedő személygépkocsi hátuljának ütközött. A baleset során a motorkerékpáros megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Az eset bekövetkezésének körülményeit a Sárbogárdi Rendőrkapitányság vizsgálja."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!