Időjárás

2023.05.30. 18:12

A város egyik felén szakadt a jégeső, a másik felén minden száraz maradt (videó)

Komoly zivatar alakult ki Székesfehérvár északi felén: miközben a Bregyó-közi sportpályán mindenki bőrig ázva próbált fedezéket keresni a komoly zivatar elől, addig a Mártírok útja, azaz a vasútállomás környékén egy csepp eső sem esett.

Házi Péter

Fotó: Házi Péter / FMH

Amilyen gyorsan jött a kedd kora esti zivatar, olyan hamar távozott is, ám a város északi részén sétálók bőrig áztak, ha nem volt náluk esernyő, esőkabát. Sokan a buszmegállóba vagy a házak kilógó teteje alá menekülve próbáltak elbújni a zivatar elől. Az autóban ülve pedig hallható volt, hogy bizony az esőcseppek közé olykor jégdarabok is vegyültek, amik igencsak megkopogtatták a kocsik tetejét. A város déli részére átérve meglepődve tapasztaltuk, hogy ott viszont csontszárazak maradtak az autók és a járdák is....

Frissítés:

Az eső 25 perccel később megérkezett Székesfehérvár déli városrészébe is. Szerencsére itt már nem zivatar van jégesővel, hanem csendesebb eső.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!