Fotókkal, videókkal

2022.05.27. 21:36

Ismét rendőrök elől menekült egy Seicento, ezúttal a Debrecen Drive előbuliján

Forrás: Kiss Annamarie

Több ezer ember várakozott üresben állva a Nagyerdei Stadion előtt a Debrecen Drive pénteki előestéjén. Már egy kisebb Campus Fesztiválnyi közönség várta a gyújtást, és bizony a kezdés egy valódi zöld hullámot indított el: mert mi sem lenne alkalmasabb a 2022-es Debrecen Drive-ot megnyitása, mint egy kék-piros szirénák elől menekülő citromsárga Seicento.

Füstgépre nem kellett beruházni, Erdős Csabi és Katona Ádám motoros kaszkadőrmutatványa leolvasztotta az abroncsokat. Ki gondolta volna, hogy ezek után egy feltunningolt Moszkvics is tud mutatni valamit? Nem véletlenül Radír a neve.

A nemek arányát a DEAC pom-pom lányai egyensúlyozták ki. Ekkor már sejthető volt, ez az előeste alkalmas arra, hogy a debreceniek teletöltsék a kiszáradt tankot, sebességbe kapcsoljanak, és a nyári naplementében végre szétkenődjenek a szélvédőn. Innentől kezdve Radírnál teljesen eltört a tengely: egy quaddal és néhány felismerhetetlenségig átalakított négykerekűvel eszelős futamba kezdtek, amíg 220 felett teljesen elvesztették a valóságot. És bizonyára a biztosítójukat is...

HL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában