Ingatlanbazár

2022.07.02. 09:00

Mindössze 10 eladó nyaraló akad a megyében?

Az ingatlanbazar.hu oldalának kínálata alapján 10 eladó nyaraló található jelenleg a Hajdú-Bihar megyei piacon.

Forrás: Ingatlanbazár

A lehetőségek 115 millió és 800 ezer forint között mozognak, igaz, a legolcsóbb találat üdülési jogot takar Hajdúszoboszlón.

Lássuk a legdrágább, listavezető ajánlatot, amely egy szintén nem hétköznapi hétvégi ház!

A hirdetésben egy '80-as években épült, jelenleg is üzemelő hajdúszoboszlói panziót kínálnak megvételre. Mint írják, az ingatlan szerkezetileg jó, ettől eltekintve viszont korszerűsítendő. Elhelyezkedését tekintve kiváló választás lehet, a gyógyfürdő hátsó bejárata mindössze 100 méterre található. Az 1787 négyzetméteres telek jó adottságokkal rendelkezik, utcafrontja 18,5 méter, 2 nagykapun lehet közlekedni. Az épület mellett és mögött felszíni beállók találhatók, a hátsó telekrész kihasználását a leendő tulajdonos fantáziájára bízzák. 

Forrás: Ingatlanbazár

Az épület 3 szintes, a földszint és az 1. emelet bruttó ~150 négyzetméter, a padlástér ~60 négyzetméter. A földszinten található szélfogó, 2 szoba hozzá tartozó fürdővel, hobbiszoba, konyha, recepció/közös tér, terasz és kazánház is. Az emeleten van még 4 szoba a hozzá tartozó fürdővel és erkéllyel, közös tér, konyha, tároló és loggia. A padlástérben az üzemeltető részére lakrészt alakítottak ki: található itt konyha étkezővel, 2 szoba és fürdő is.

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!