Összefoglaló

2022.08.08. 08:13

Faág hasadt le egy debreceni játszótéren

A tűzoltók láncfűrésszel vágták le az ágat.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Debrecenben, a Létai úton akácfa dőlt vasárnap az úttestre. A forgalmi akadályt képező fát a debreceni hivatásos tűzoltók vágták ki – tudatta a katasztrófavédelem.

Tizenkét méteres faág hasadt le a játszótéren Debrecenben, az Ormós Lajos utcában tegnap. A debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Megbontotta a szél egy társasház homlokzatát a debreceni Zöld utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították a meglazult részeket.

Négyezer négyzetméteren lángolt az avar és a bozótos vasárnap Nádudvaron, az Alkotmány utcában. A tűz hulladékot és autógumit érintett. A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották a tüzet légzőkészülékben. Munkájukat a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat.

Ezer négyzetméteren égett az avar Hajdúhadházon, a Péter kertben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Hajdúböszörményben, a Bem József utcában faág hasadt le, melyet a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vágták le láncfűrésszel.

Tíz elfogás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 10 személyt fogott el, közülük három embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, hét főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök négy személyt állítottak elő, biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában