Sziréna

2022.09.25. 11:10

Vízbe fulladt egy férfi Körösszakálnál

Mire a tűzoltók kiemelték és átadták a mentőknek, már nem lehetett segíteni rajta.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő vonat és egy mezőgazdasági vontató pótkocsija szombaton kora délután Bocskaikertben. A debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók biztosították a területet és felitatták a mezőgazdasági vontatóból szivárgó üzemanyagot. A vonaton százegy ember utazott, ők egy mentesítő vonatra szálltak át. A balesetben senki sem sérült meg.

Gaz égett Debrecenben, a Pacikert utca és a Gyurgyalag utca kereszteződésében. A városi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Körösszakál külterületére, a Sebes-Körös hídjához riasztották a komádi önkormányzati tűzoltókat szombaton, miután egy férfi eltűnt a vízben. Az egység végül dugólétra és mentőkötél segítségével kiemelték a vízből az áldozatot, akit átadtak a mentőszolgálatnak. Ekkor azonban már nem lehetett rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában