Labdarúgás

2022.09.29. 14:08

Teljes a szakmai stáb a Lokinál - íme a várva várt nevek!

A régiek mellé két új szakember is érkezett.

Makray Balázs, a DVSC cégvezetője

Forrás: Napló-archív

Mint ismert, a DVSC nemrég a szerb Szrdjan Blagojevicset nevezte ki a csapat élére. A tapasztalt trénert mostantól két honfitársa is segíti a munkában – derült ki Makray Balázs, a DVSC Futball Szervező Zrt. cévezetőjének interjújából, melyet a DTV-nek adott szerda este.

Az ügyvezető kiemelte, Szrdjan Blagojevics személyében egy tudatosan dolgozó, már-már munkamániás, higgadt edzőt ismertek meg, aki komolyan áll az elvégzendő feladatokhoz. – Látta a csapat legutóbbi mérkőzéseit, ismeri a keretet. Érkezett vele egy asszisztensedző, Dejan Fiala, illetve Sasa Szemeredi személyében van egy új erőnléti edzőnk is – emelte ki Makray Balázs, hozzátéve, természetesen akik eddig a szakmai stábban dolgoztak (például Dombi Tibor, Balogh János, vagy Száraz Ádám) szintén az első csapatnál folytatják tevékenységüket.

A Transfermarkt adatai szerint a 34 esztendő Sasa Semeredi UEFA B liszensszel bír, és olyan neves klubok erőnléti edzője volt korábban, mint a francia Sochaux, vagy a spanyol Deportivo Alavés, míg a 39 éves, UEFA A liszenszt magáénak tudható Dejan Fijala nemzete utánpótlás válogatottjai mellett megfordult többek között a CSZKA Szófiánál is. 

PSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában