Bulvár

2023.01.29. 18:16

Bódi Sylvi végre megtalálta, amit keresett

Három év kihagyás után állt újra deszkára.

Forrás: Facebook / Bódi Sylvi

Néhány napja Balin pihen Bódi Sylvi; a debreceni születésű egykori modell rendszeresen jelentkezik be a közösségi oldalán a meseszép szigetről, hol kevesebb, hol több ruhában. Már a repülőn ülve elárulta, mennyire várta ezt az utazást, mert 3 éve nem állt szörfdeszkán, pedig amúgy igencsak szereti ezt a sportot.

Az egyik posztjából például kiderült, hogy robogóra pattanva járta a szigetet egy jó hullámért, de mivel ott éppen esős évszak van, nem is olyan egyszerű azt megtalálni. „Egy igazi szörföst egy kis eső nem tart vissza, hogy szenvedélyének hódolva kis híján az egész szigetet átszelje a szakadó esőben robogón. Itt éppen egy 2 órás ilyen menet után érkeztem meg haza” – írta a fotóhoz, melyen egy szétázott esőkabátban ül járműve nyergében.

A következő, néhány órával későbbi bejegyzésében azonban már az látható, hogy megtalálta, amit keresett: magabiztosan lovagol egy megtermett hullámot, miközben fodrozódik mögötte a víz. „Elmondhatatlanul jól esik…” – írta a fotókhoz Bódi Sylvi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában