Ilyen van?

2023.01.31. 19:17

Ne dőljön be ennek a kombi passatosnak! Tanulságos történet Debrecenből

Minden jel arra mutat, hogy valaki olcsó trükkel próbál meg pénzt kihúzni gyanútlan járókelőkből.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Több szempontból is tanulságos sztori jelent meg kedd este az egyik debreceni Facebook-csoportban. A posztoló egy régi-új trükkre figyelmeztet benne, amivel a jelek szerint pénzt próbálnak kicsikarni gyanútlan emberekből. Innentől át is adnánk neki a szót.

„A parkolóban megáll egy lesötétített Passat kombi, és egy fekete hajú bajuszos férfi megkérdezi, hogy debreceni vagy? Mintha csak útbaigazítást kérne, aztán kiszáll, bemutatkozik, és a nevedet kérdezi kezét nyújtva. Majd kinyitja a csomagtartót, és egy nagy kartondobozból egy serpenyőt vesz elő, és azt állítja, hogy eredeti Zepter.

Közli, hogy ingyen adja (mármint az egész nagy dobozt a tartalmával együtt), nem kell kifizetni, csak egy kis benzinpénzt kérne, hogy hazajusson. Aztán nyújtja feléd, hogy fogd meg, milyen szuper minőségű, majd mondja, hogy nyisd fel a kocsid csomagtartóját, és ő már teszi is bele.”

A történetet megosztó felhasználó aztán közölte a férfivel, hogy nem érdekli a dolog, és nem eredeti az edény, mire az „árus” elkezdte bizonygatni, hogy márpedig az. A kaland vége az lett, hogy elbúcsúztak egymástól.

A kommentelők közül többen is beszámoltak hasonló esetről: érkezett egy ilyen történet Miskolcról, egy másik csoporttag pedig azt írta, neki többek között késkészletet kínált a figura. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában