Ilyen sincs minden nap

2023.02.02. 15:56

Trükkös lopás Debrecenben: betörésnek nyoma sem volt, mégis eltűnt a pénz és az ékszerek is

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd fogták el a feltételezett elkövetőket.

Tökéletes bűnténynek indult, hamar lebuktak

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Egy debreceni nő tett bejelentést a rendőségre január 31-én kora este, hogy a munkából hazaérve azt vette észre, hogy lakásából eltűnt az a kazetta, amiben közel kétmillió forint értékben, pénze és ékszerei voltak - írja a police.hu. Betörésnek, kutatásnak nem volt nyoma. A nyomozók mindenről kifaggatták a bejelentőt, és a kapott információk, valamint a begyűjtött adatok alapján hamar körvonalazódott, hogy az asszony egyik munkatársának lehet köze a dologhoz. A 23 éves kollégát előállították, nem tagadott. Elmondta, hogy az öltözőből emelte el a lakáskulcsot, majd átadta azt a 27 éves társának, aki így akadály nélkül tudott bejutni a lakásba. Az egyenruhások őt is begyűjtötték, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két gyanúsítottal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást. A rendőrök 2023. február 1-én mindkettőjüket őrizetbe vették.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában