Micsoda szépség!

2023.02.05. 17:08

Tündérmesébe illő esküvői ruhát viselt Megyeri Csilla

Párjával is osztott meg közös fotót a friss derecskei „feleség”.

Megyeri Csilla gyönyörűen fest menyasszonyként

Forrás: Instagram / Megyeri Csilla

„Imádok menyasszony lenni. És, hogy még meddig?! Amíg rá nem unok… és, hogy mikor lesz az igazi?! Nem tudom”  – írta egy nemrégiben, az Instagramon megosztott képe mellé a debreceni kötődésű Megyeri Csilla

Forrás: Instagram / Megyeri Csilla

Egy esküvői magazin fotózása akár egy főpróbának is beillett,és a poszt alapján valószínű, Csillát is elgondolkodtatta, mikor lesz az ő nagy napjuk. 

Forrás: Instagram / Megyeri Csilla

A csodaszép menyasszonyi ruha megmutatta Csilla gyönyörű alakját, a szexi domborulatait, sőt egy Insta-sztoriban Zsoltival „alá is írták” a dokumentumokat.

Forrás: Instagram / Megyeri Csilla

A barna szépség azonban korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy lerántotta a leplet: zsírleszívása volt, sőt pikáns szexuális élményeiről is tett említést. Ám kevés szó esik arról, hogy párjával, Zsoltival már kilenc éve együtt vannak, jóban-rosszban, illetve Csilla ujján már hét éve ott díszeleg az eljegyzési gyűrű. A nagy nap ezek szerint még nincs kitűzve, azonban azt már Csilla elárulta, hogy a baba bármikor érkezhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában