Felhívás

2023.02.07. 15:08

Forgalmirend-változás a debreceni Csapó utcán

Az önkormányzat veszi át a feltárási munkálatokat.

Az arra járók az ideiglenes forgalmi rend figyelembe vételével közlekedjenek

Forrás: Kiss Annamarie

Ahogy már korábban megírtuk, január végén feltáró munkálatokat végeztek a Debreceni Vízmű Zrt. dolgozói Debrecenben, a Csapó utca 82-83. szám előtti területen. A társaság kommunikációs munkatársa elmondta, az érintett területen az útfelület enyhe süllyedéséről kaptak tájékoztatást a lakosság és az önkormányzat részéről, mely alapján az úttest két oldalán vizsgálták meg a vízvezetékeket.

Forrás: Kiss Annamarie

A Debreceni Vízmű Zrt. február 7-i közlésében megállapította, hogy az üzemeltetésében lévő hálózaton nincs hiba, az úttest süllyedésének okát ezért az önkormányzat fogja feltáratni.

Ennek érdekében kedden délután a következő ideiglenes forgalmi rend került bevezetésre: a Csapó utca 82. szám előtt az utca páros oldalában a parkolót és a forgalmi sávot lezárták, a forgalom a szemközti forgalmi- és parkolósávban zajlik.

A konkrét feltárási munkálatok – figyelemmel a Rakovszky utca jelenlegi lezárt voltára, és várhatóan hét végi visszaadására – február 13-án, hétfőn a reggeli forgalmi csúcsidőszakot követően fognak megkezdődni.

Forrás: Kiss Annamarie

A társaság kéri az arra járókat, hogy ne megszokásból, hanem az ideiglenes forgalmi rend figyelembevételével közlekedjenek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában