Kíváncsi vagy?

2023.03.22. 10:27

Végre! A rendőrség leleplezi a debreceni Szezám utca-sisakos motorost!

Megtudhatod, ki rejtőzik az Elmo sisak mögött Debrecenben!

Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Információs Portál

Az elmúlt hetekben nagy feltűnést keltett Debrecenben egy motoros, akinek a bukósisakjára egy népszerű figura, a Sütiszörny költözött. A kétkerekűn közlekedő népszerű Szezám utca-karakterről a Hajdú Online is beszámolt olvasóinak. Nemrég egyébként maga az érintett szólította meg lelkes rajongótáborát a Debrecenben Hallottam Facebook-csoportban, ahol nagylelkű felajánlást tett: sorsolást hirdetett, amelynek szerencsés nyertesei felpattanhatnak mögé a motorra, hogy együtt tegyenek néhány kört a cívisváros utcáin.

A figura azonban ezzel nem hagyja maga mögött a nyilvános szereplést. Szombaton a titokzatos motoros felfedi kilétét a rendőrség és a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal közös szezonnyitó motoros rendezvényén. Ha tudni akarod, ki van a maszk mögött, vagy csak szeretnéd átnézetni a motorod, és megnézni, milyen szinten motorozol, várnak március 25-én Debrecenben a Bartók Béla úton, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal Műszaki Vizsgálóállomásán; minderről a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Információs Portál Facebook-oldalán jelent meg felhívás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában