HMRFK

2022.05.21. 19:39

A biztonságos közlekedésre hívták fel a figyelmet az egri motoros nyílt napon (galéria)

A motorosoké volt a főszerep szombaton a megyeszékhelyen.

T. Z.

Száguldani is csak biztonságosan érdemes

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága és a Yamaha Majestry Club idén is megrendezte a motoros nyílt napot, ahol reggeltől késő délutánig várták tanácsokkal, szituációs gyakorlatokkal az érdeklődőket. 

A rutinpályán megrendezett rendezvény célja a motoros balesetek visszaszorítása és a motorosok vezetéstechnikai tudásának bővítése, ami a nyár közeledtével kimondottan aktuális, hiszen hosszú szünet után ülnek ismét nyeregbe a motorosok. A rendezvényre kilátogatók gyakorolhatták a közlekedési szituációkat, és az Egri Mentőszolgálat munkatársai jóvoltából az elsősegélynyújtási tudásukat is bővíthették. A nyílt nap meglepetésvendége Angyal Zoltán Street Fighter pedig látványos trükkökkel szórakoztatta a közönséget. 

A motoros közlekedés Heves megyében is népszerű, a Bükkben és a Mátrában is gyakran találkozhatunk két keréken száguldozókkal. A statisztika viszont azt mutatja, hogy egyre több a baleset is, ezért fontos, hogy a rendőrség felhívja a figyelmet a óvatos közlekedésre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában