Átépítés

2022.08.09. 10:31

Hamarosan lezárják a Vécsey Sándor utcát

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. tájékoztatása szerint újra módosul a forgalmi rend a Vécseyvölgy utcai csomópont környékén.

Sz. M. L.

Ismét változik a forgalmi rend

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Az egri csomópont átépítésénél augusztus 15-től ismét változik a forgalmi rend: a Vécseyvölgy utcán kialakított kétoldali útszűkület megszűnik, és a Zoltay utcán is feloldják a forgalomkorlátozást. 


– A kivitelezés következő ütemében augusztus 15-én, a reggeli csúcsidőszakot követően a Vécsey Sándor utcát lezárják a Pallos utca utáni ív és a Dézsmaház utca közötti szakaszon. Az utca alsó szakaszáról kihajtani a Karéj utcán keresztül lesz lehetséges, a Karéj utca után azonban az utca zsákutca lesz. Az utcába behajtani ugyanúgy, mint a jelenlegi forgalmi rendnél a Servita utca felől lehet, azonban az átmenő forgalom a lezárás miatt megszűnik, ezért behajtás csak célforgalom céljából lehetséges. Autóbusz és tehergépjármű csak a helyi közútkezelő, önkormányzat engedélyével hajthat be. A Dézsmaház utca Vécsey Sándor utca felőli végét is lezárják. Előbbi zsákutca lesz, behajtani csak a Darvas utca felől lehetséges – tette közzé a részleteket a NIF.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában