Labdarúgás

2022.08.10. 18:56

Nyilasiék öt nagyfügedi fiatalt választottak ki a Szent István SE-nek

A Játszi Foci-mozgalomban első születésnapját ünnepelt Nagyfügedi LSZ maradandó módon tette emlékezetessé az évfordulót.

B. Cs.

A nagyfügediek kiváló lehetőséget kaptak a Szent István SE-től

Forrás: Nagyfügedi LSZ

– Erős János budapesti Játszi Foci-koordinátor közbejárásával a Szent István Sportegyesület edzésén vettünk részt, majd játszottunk egy jót a házigazdákkal – fejtette ki Botos Ervin, aki Mága Csabával közösen irányítja a nagyfügedieket. –  Fiataljainknak óriási élményt jelentett, hogy a 70-szeres magyar válogatott Nyilasi Tibor két fia, Tibor és Bálint foglalkozott a srácokkal, ahogy trénerként adott tanácsokat a brazil származású Fábio Nascimento de Oliveira is. További egykori ferencvárosi futballistakét Balogh Gábor „Torony” és Szokolai László is megtisztelte a gyakorlást, amelynek végén 13 fős csapatunkból öt gyereknek felajánlották, hogy leigazolják őket.  Zámbori Dominik, Szénási Martin, Mága László, Őzse Zoltán és Csík Roland juthat így nagy lehetőséghez, de a SZISE vezetői a többiekkel is szeretnének találkozni a későbbiekben.

Az edzésen Nyilasi Bálint (jobbra, fehér pólóban) tesztelte a fiatalokat
Forrás: Nagyfügedi LSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában