Csőtörés

2022.08.12. 14:49

Vízben gázolnak az autók a 25-ös főút felnémeti szakaszán + fotók, videó

Lajtoskocsiról biztosítják a vizet, ha valahol nem lesz a városban.

Sz. M. L.

Vízben úszott a felnémeti utca

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Frissítés

Bárdos Zsolt arról tájékoztatta portálunkat, hogy 15 óra után legtöbb helyen helyreállt a vízszolgáltatás, ám az Egri út felnémeti páratlan oldalán jelenleg nincs vezetékes ivóvíz. A hibát körül határolták, ugyanakkor a javítása bonyolult, az áramszolgáltató közreműködésre is szükség van, ugyanis a hiba vélhetően egy villanyoszlopot is érint, illetve az úttestet is bontani kell. Várhatóan a későesti órákra állhat helyre a szolgáltatás, jelenleg az Egri út 41. szám előtt található lajtoskocsi szolgálja ki a víz nélkül maradt polgárokat. 

Korábban írtuk

Csőtörés van Felnémeten, az Egri utat elöntötte a víz péntek kora délután.

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Már dolgozunk a hibás szakasz kizárásán, bár még nem tudjuk, hogy a két párhuzamosan futó cső közül melyik tört – tájékoztatta portálunkat Bárdos Zsolt, a Heves Megyei Vízmű Zrt egri üzemegység vezetője. Elmondta, hogy várhatóan a város északi részében nyomáscsökkenésre számíthatnak a felhasználók, de ez a hibás szakasz kizárása után hamar helyre fog állni.

 

– Ugyanakkor vízhiány is előfordulhat Fenémeten, az Egri úton. Ezeken a helyeken természetesen lajtoskocsiról biztosítjuk a vizet. Jelenleg a Lajosvárosban is dolgozunk egy csőtörésen, tehát a lakosság megértését és türelmét kérjük a műszaki hibák elhárításáig – tette hozzá.

Forrás: Huszar Mark

A helyszínen készült videót itt lehet megtekinteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában