Labdarúgás

2022.08.13. 09:15

Tarnaszentmiklósra 409 gólos csatárduó érkezett

A tavalyi újrakezdés után idén már a dobogót veszi célba a Tarnaszentmiklósi SE.

B. Cs.

Tóth Gábor (elöl) jelentős erősítésnek számít

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A Tenkről érkezett Tóth Gábor 402 mérkőzésen szerzett 279 góllal, a Jászszentandrásról igazolt Bari Miklós pedig 146 meccsen elért 130 találattal rendelkező labdarúgóként erősíti immár a Tarnaszentmiklósi SE csapatát. A megyei futballéletbe tavaly visszatért gárda a 2021/22-es bajnoki évben a megyei III. osztály Nyugati csoportjában a 6. helyen végzett. Idén jóval többre számítanak a klubnál.

– Tóth Gábor és Bari Miklós mellett Suha Adrián (Jászszentandrás) és Bercsényi Balázs (Füzesabony) is csatlakozott hozzánk és még egy játékos érkezése valószínűsíthető – mondta a heol.hu-nak Oláh Tamás.

A település polgármestereként, a klub elnökeként, mi több, a csapat játékosaként is jegyzett sportember segítőként ismét számíthat Balázs Tihamérra.

A hevesi szakember a csapatvezetői tisztséget tölti be a gárdánál, ahonnan a nyáron nem akadt távozó. A 25 fős játékoskerettel szembeni elvárást az érmes helyezés elérése jelenti a megyei III. osztály Délnyugati csoportjában. A kilenc együttesből álló mezőny tagjai augusztus 28-án kezdik az idényt. A Tarnaszentmiklósi SE a Kömlő SC elleni hazai mérkőzéssel nyitja a szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában