Kitüntetés

2022.08.18. 14:58

Miniszteri elismerésben részesült a gyöngyösi kórház dolgozója

Az egészségügy háttérterületein dolgozók munkája is nélkülözhetetlen.

Sz. Sz. I.

Pintérné Kuncsik Erika

Forrás: Beküldött fotó

Augusztus 20. alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Pintérné Kuncsik Erikának, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház dolgozójának Pintér Sándor belügyminiszter, tájékoztatta portálunkat az intézmény. A kitüntetést augusztus 18-án a fővárosban tartott ünnepségen adták át.

Pintérné Kuncsik Erika húsz éve stabil segítője a sebészeti osztály gyógyító- és ápolói munkájának az adminisztratív feladatok pontos, hibátlan ellátásával. A kórház közleményében kiemeli, hogy gyakran megfeledkezünk a háttérterületeken dolgozó kollégákról, pedig a tevékenységük a gyógyító munka zavartalan szervezésében nélkülözhetetlen. Műtéti területeken ez hatványozottan érvényes. Pintérné Kuncsik Erika munkájára kollégái mindig számíthatnak, de a betegek visszajelzéseiből is kiderül: empátiája, pontos és türelmes kommunikációja a műtét előtt nagyon megnyugtató a pácienseknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában