Összesítő

2022.08.19. 11:50

Tűzoltók segítettek bejutni a mentősöknek egy egri lakásba

Csütörtökön összesen 10 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves megyei műveletirányítási központjába. Az 5 tűzesetet és 2 műszaki mentést összesen 10 hivatásos és 1 önkormányzati tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 3 téves jelzés is érkezett az ügyeletre.

HEOL

Illusztráció

Műszaki meghibásodás miatt füstölt egy teherautó az M3-as autópályán a 47-48-as kilométerszelvény között. A műszaki mentéshez a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották, mire az egység kiérkezett, a füstölés megszűnt.

Gaz égett Tarnazsadányban, a Szent Mihály úton. A fél hektárnyi szabadtéri tűzhöz a gyöngyösi hivatásos tűzoltók vonultak, vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tűz továbbterjedését.

Frontálisan összeütközött két személyautó Demjén határában Egerszalók felé. A műszaki mentést az egri hivatásos tűzoltók végezték, áramtalanították a járműveket. A baleset során 3-an súlyosan megsérültek.

Ajtónyitáshoz kérték a tűzoltók segítségét a mentők Egerben. A Kallómalom utcába egy lakás ajtaját a tűzoltók felfeszítették, így a mentők bejutottak a beteghez.

Nyolc körbála égett Tiszanána külterületén, csütörtök éjszaka. A tiszanánai önkormányzati tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

Száraz fű égett Lőrinciben néhány tíz négyzetméteren, melyet a hatvani hivatásos tűzoltók oltottak el.

Szemét égett Adácson a Sport utcában, a gyöngyösi hivatásos tűzoltók vízsugárral megfékezték a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában