Vége

2022.09.25. 09:40

Bezárt a gyöngyösi Sástó Étterem

Sok mindent kibírtak, most fájó döntést hoztak.

M. H.

Bezárni kényszerült a gyöngyösi Sástó Étterem. Ezt a hírt Keszthelyi László osztotta meg az étterme közösségi oldalán.

– Az elmúlt évek sorozatos kihívásait sikerült kivédenünk, de ami ebben az évben bekövetkezett, kifogott rajtunk. A folyamatosan emelkedő alapanyagárak, az infláció, a szakemberhiány és a rezsiemelkedés miatt éttermünket bezárni kényszerülünk. Örömre és vigasságra nincs okunk, de mindenképpen szeretném megköszönni kollégáimnak Dudola Balázs, Kiss Imréné, Szentkirályi Ádám, Zai Andrea, Gyöngyösi Anita, Fuxreiter Zsaklin, Nagy Györgyné, Fábián Istvánné, Kokány Attila, Kiss Csenge, Fuxreiter Lajosné, Szűcs Laura, Lukovszki Gáborné, Szőllősi Bálint, Keszthelyi Dorka, Paulenka Patrick és Keszthelyi Atillának, az elmúlt hónapokban hosszabb-rövidebb időben végzett munkájukat – írta.

Mint írta, kívánja mindannyiuknak, alakuljon jobban az életük a jövőben, mint amennyire ez most nem látszik.
– Vendégeinknek köszönöm, hogy velünk tartottak, sokszor támogatva bennünket!  Büszkék vagyunk arra, hogy éttermünk az önök ítélete alapján az elmúlt hónapokban is megőrizte előkelő helyét, a független Restaurant Advisor értékelésében, a gyöngyösi éttermek között – zárta sorait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában