Éjszakai kaland

2022.09.25. 10:29

Eltévedt nőket kerestek az éjszaka közepén a Bükkben

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

HEOL

Egy férfi telefonált a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központjába, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a hegyekben, mert nem érkeztek haza időben – írta a police.hu.

A 66 és 77 éves nő délelőtt indult el Bánkútra túrázni. A két asszony időközben eltévedt, és szét is váltak. A fiatalabbikat este 22 óra után találták meg Nagyvisnyón, míg barátnőjét hajnal egy órakor szintén Heves megyei területen, épen és egészségesen. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mindkét nőt hazavitték.

A kutatásban a Borsod megyei rendőrök munkáját segítették a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai és helyi erdészek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában