Elismerések

2022.12.01. 10:32

Miniszteri elismeréseket vehettek át a Bugát Pál Kórház dolgozói

Az intézmény négy munkatársát is kitüntették.

HEOL

Balról jobbra: dr. Orbán Zoltán, Németi Imréné, dr. Srajber Kornélia, Ticz Istvánné, Horváth Katalin

Forrás: Beküldött fotó

A kórház vezetésének felterjesztésére  több évtizedes szakmai munkájuk elismeréseként Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést kapott a Bugát Pál Kórház négy dolgozója: dr. Srajber Kornélia belgyógyász főorvos, Németi Imréné, a radiológiai osztály vezető asszisztense, Horváth Katalin, a belgyógyászati osztály főnővére, Ticz Istvánné, a belgyógyászat nővére – közölte portálunkkal csütörtökön T. Bokros Mária, az intézmény sajtóreferense.

Tájékoztatása szerint gyógyító munkája, kifogástalan szakmaisága elismeréseként Pro Sanitate kitüntetést érdemelt dr. Orbán Zoltán, aneszteziológus főorvos, az intenzív osztály orvosa. A november 30-án, a Belügyminisztérium Márványtermében rendezett központi ünnepségen Takács Péter, egészségügyi államtitkár köszöntőjében kiemelte a betegközpontú ellátás- , a mindennapokban tanúsított hősies helytállás, a hivatás iránti szeretet pályán tartó erejét és az életen át tartó tanulás fontosságát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában