Baleset

2022.12.08. 09:37

Hiába várták Szecseit a rajongók az egri klubban kedden éjjel, kiderült, mi történt

Nem tudott mit tenni, sajnálja, ami történt.

HEOL

Az autót elszállították, de a dj és felesége jól vannak

Forrás: Szecsei/Facebook

– Sajnos kedd éjjel elmaradt a UniverCity - Tuesday fellépésem a Hippolit The Club-ban Egerben – írja a DJ közösségi oldalán – Nagyon sajnáljuk, de az M25-n, egy védett vadkerítéssel ellátott autóúton történt, már Eger közelében. Szabályosan közlekedtünk, nem siettünk, fél órával a szettidőm kezdése előtt már megérkeztünk volna. Jó látási viszonyok voltak, holdfényben, száraz útfelületen, sem köd, sem pára nem volt. Nem nyomkodtam a telefonomat, nem vette el semmi sem a figyelmemet a vezetéstől.

– Sokan ismertek, az Audi legendásan jól karbantartott nálam, 4. generációs felújított xenon fényszórókkal, vadiúj téligumi szettel. A távolban nem látszott az állat, ezért a kiérkező rendőrökkel és a vadásszal is azt beszéltük, hogy pont elénk ugrott a túloldalról, ugyanis az elválasztó korlátot/kerítést ezek a szarvasok simán átugorják. Valószínűleg a túloldali útpályáról ugorhatott pont elénk, az autó előtt kb. 10 méterrel egyszercsak odalépett. Nem tudtam kivédeni az ütközést, sajnos az állat elpusztult, a kiérkező vadász elvitte a tetemet. Minden élet fontos és egyedi, megismételhetetlen, akár emberi, akár más élőlény. Mi Mrs. Szecseivel jól vagyunk, ilyen tempónál az Ezeréves Sólyom ütközéselnyelési és biztonsági rendszerei hibátlanul működtek. Az állat lelke nyugodjon békében, kár az életéért, nagyon sajnáljuk. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában