Lehet szavazni

2022.12.08. 12:58

Kiérdemelhetik az Eger Csillaga címet a jelöltek a Hevesi megyeszékhelyen

Öt kategóriában három-három jelölt van, akikre voksolhat az egri polgárok.

M. H.

Habis László ismertette a jelöltek névsorát

Forrás: Zentai László

Az Egri Lokálpatrióta Egylet (ELE) az idei esztendőben immár 16. alkalommal hirdeti meg a szavazást a népszerű Eger Csillaga cím odaítélése érdekében – közölte a Líceumban csütörtök délelőtt megtartott sajtótájékoztatón Habis László, az egylet elnöke.
– Az egyesület számára nagyon fontos, hogy az egri polgárok a voksolással elismerhessék a városunkban tevékenykedő, kiemelkedő teljesítményt nyújtó szervezetek és személyek egrieket gazdagító munkásságát – mondta.

Az ELE Választmánya által öt kategóriában kiválasztott három-három jelöltre lehet voksolni az Egri Lokálpatrióta Egylet oldalán december 11-től december 27-ig. A gazdasági társaságok között az 1552 Boutique Hotel – Tető Centrum 95’ Kft., a Marshall Ablakgyár Kft. és a Pásztor-Hús Kft. verseng, az intézmények között az Országos Mentőszolgálat egri mentőállomása, az Országos Vérellátó Szolgálat Egri Területi Vérellátója és a Segítő Szűz Mária Egyetemi Kollégium jelölt. A szervezeteknél az Egri Borvidék Hegyközségi Tanácsa, az Ezüstidő Szabadidős Egyesület és a Felnémetért Lokálpatrióta Egyesület várja a szavazatokat, magánszemélyek között pedig Ábry Zoltán, dr. Buda Péter atya és Herczeg István. Az ötödik kategória a fiataloké, itt Eperjesi Zsófia zenész, Kovács Keve birkózó és Mrena Márton Tamás tanuló a jelölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában