Borzalmak

2023.02.01. 08:45

Megrontotta mindhárom nevelt kislányát a dél-hevesi mostohaapa

A dél-hevesi faluban családon belül, hosszabb időn át elkövetett súlyos bűncselekmények miatt a napokban került sor vádemelésre.

HEOL

A vádlott húszévesen, 2018-ban létesített élettársi kapcsolatot azzal az egyedülálló nővel, akinek akkor már volt három leánya, köztük egy ikerpár. Az összeköltözéskor az ikrek hétévesek, míg a nővérük tízéves volt. A gyermekek megbíztak nevelőapjukban, mivel régebb óta ismerték őt. A család egy parasztházban lakott, ahol a kislányok külön szobában aludtak egy kihúzható kanapén – áll a Heves Vármegyei Főügyészség portálunkhoz eljutatott közleményében.

Mint írták, a bűncselekmények elkövetése 2020 tavaszán vette kezdetét. A vádlott először a ház konyhájában, majd a padláson molesztálta a nagyobbik lányt, akit egyre gyakrabban fajtalan magatartásra vett rá amellett, hogy például a telefonján is pornófilmeket próbált megnézetni vele. 2021 nyarától a terhelt a ház legkülönbözőbb helyiségeiben az ikreket is perverz cselekményei részeseivé tette. A férfi azt kérte a lányoktól, hogy mindez legyen az ő „közös titkuk”, és megtiltotta, hogy bárkinek is beszéljenek a történtekről. 

Ügyészség, megrontás,  A délhevesi faluban családon belül, hosszabb időn át elkövetett súlyos bűncselekmények miatt a napokban került sor vádemelésre.
Forrás: Magyarország Ügyészsége

– Nevelőapjuk cselekményei miatt a gyermekek súlyos lelki sérüléseket szenvedtek. A férfit a rendőrség tavaly márciusban őrizetbe vette, majd a bíróság – ügyészi indítványra – elrendelte a letartóztatását. A Heves Vármegyei Főügyészség háromrendbeli tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével, továbbá szexuális kényszerítés bűntettével vádolja az elkövetőt – fogalmaztak. 

A vádhatóság a vádiratában arra tett mértékes indítványt, hogy amennyiben a terhelt – az eddigi tagadásával szemben – az előkészítő ülésen a váddal egyezően beismeri a bűnösségét, úgy a bíróság vele szemben 11 év fegyházbüntetést szabjon ki, végleges hatállyal tiltsa el minden gyermekekkel kapcsolatos tevékenységtől és foglakozástól, valamint kötelezze az eljárásban eddig felmerült közel 750 ezer bűnügyi költség megfizetésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában