Nem az első

2023.02.03. 16:50

Lenyúlta a terepjárót, majd elakadt vele a sárban a gyöngyöspatai férfi

A gyöngyösi nyomozók őrizetbe vették a 22 éves gyöngyöspatai férfit.

HEOL

Így találtak rá a rendőrök az utóra

Forrás: police.hu

Jármű önkényes elvétele bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást egy gyöngyöspatai lakos ellen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A férfi január 29-én az esti órákban egy helyi telepről elvitt egy nyitott állapotban ott parkoló terepjárót, amiben az indítókulcs is benne volt – tudatta portálunkkal Lázár Levente, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

A bejelentést követően a rendőrök mezőőri segítséggel január 30-án délelőtt Gyöngyöshalász külterületén a sárban elakadva megtalálták a keresett járművet, majd sikerült azonosítaniuk a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 22 éves férfit, akit még aznap délután őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfi beismerő vallomást tett, tovább az is kiderült róla, hogy 2022 júliusában hasonló módon már elvitt egy másik autót is. A bíróság február 2-án a gyanúsított bűnügyi felügyeletének elrendeléséről határozott.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában