Baleset

2023.05.31. 14:46

Oldalára borult egy kamion az M3-ason Nagyfügednél + videó

Nagyfügednél történt a baleset, a tűzoltók szabadították ki a sofőrt.

HEOL

Oldalára borult egy kamion az M3-ason Nagyfügednél

Forrás: Beküldött fotó

Az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon a 90-es Nagyfüged-Ludas és a 78-as gyöngyös-kelet csomópont között a Borsókúti pihenőhelynél felborult egy kamion - írja az utinform.hu. - A 81-es kilométernél a főváros felé két sávot lezártak. A forgalmat a pihenőhely gyorsítósávjára terelték. Az ellenkező oldalon a belső sávot zárták le a baleset miatt. Budapest felé közel 4 km-es a torlódás. A Miskolc felé vezető oldalon torlódás egyelőre nincs de nagy figyelemmel közlekedjenek az arra közlekedők.  

A katasztrófavédelem honlapja is megerősítette a hírt. Az oldalára borult egy kamion az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyfüged térségében, a 90-es kilométernél. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók kiszabadították a vezetőfülkében rekedt sofőrt, majd átadták a mentőszolgálatnak, valamint megszüntetik az üzemanyag-szivárgást. A műszaki mentés ideje alatt az érintett sztrádaszakasz mindkét oldalán egy sávon halad a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában